Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΔΩ εκπέμπει η ΕΡΤ.Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ



ΕΡΤ LIVE

Η φωνή της ΕΡΤ παραμένει ακόμα ζωντανή εδώ παρά παρά την πραξικοπηματική απόφαση να κλείσει σε μια νύχτα  η δημόσια ραδιοτηλεόραση, το ίντερνετ και η σύγχρονη τεχνολογία συνεχίζουν να αναμεταδίδουν και να κρατούν την ακροαματικότητα. Οι προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση ώστε να ρίξει τους πομπούς της ραδιοτηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα ήταν τεράστιες.  Σήμερα έχουν διοργανωθεί συλλαλητήρια τα οποία έχουν καλέσει εκατοντάδες σωματεία και συνδικάτα μπροστά στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ από το πρωί στις 12.00. 


Σήμερα το απόγευμα μεγάλη συναυλία με 500 μουσικούς στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ




Οι μουσικοί της Ελλάδας ενώνουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, για το θεσμό της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ την Παρασκευή στις 19.00 στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ.
Η Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. μαζί με την Π.Ο.Ε.-ΥΠ.ΠΟ. οργανώνουν μεγάλη συναυλία γιατη στήριξη της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης ενάντια στη «δολοφονία της και για τη στήριξη του αγώνα των εργαζομένων της, που είναι πλέον αγώνας όλων των εργαζομένων». Όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση «καταγγέλλουν την κατάργηση των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ, που με βάναυσοτρόπο δολοφονούνται από την κυβέρνηση καταφέρνοντας καίριο χτύπημα στον πολιτισμό της πατρίδας μας». Στη συναυλία μετέχουν οι μουσικοί και οι χορωδοί όλων των μουσικών συνόλων της Αθήνας: Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής ΕΡΤ, Χορωδία ΕΡΤ, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Ορχήστρα και Χορωδία Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ορχήστρα και Χορωδία Δήμου Αθηναίων, Καμεράτα, Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων, Φιλαρμονική Δήμου Πειραιά.

14:11
Πρώτη ανοικτή γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 6μμ στην ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου