Ομάδες Αλληλεγγύης Σελίνου

    

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Η ΟΜ.Α.Σ. έπειτα από απόφαση της Λαικής Συνέλευσης,η οποία πραγματοποιήθηκε στις 30/11/11 στην αίθουσα εκδηλώσεων στην Παλαιόχωρα του δήμου Καντάνου-Σελίνου,δημιούργησε τις εξής ομάδες αλληλεγγύης και αντίστασης:

ΟΜΑΔΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: Συγκεντώνουμε τρόφιμα,για τις ευπαθείς οικογένειες τις επαρχίας μας.Δεν συγκεντρώνουμε χρήματα για αγορά τροφίμων,συγκεντρώνουμε τρόφιμα!Δεν έχουμε χορηγούς και δεν θέλουμε...
Στηρίξετε τη μόνιμη αυτή προσπάθεια, προσφέροντας, έστω μια μικρή ποσότητα, από τα παρακάτω τρόφιμα τα οποία ζητούνται επειγόντως: Φασόλια, φακές, ρεβίθια, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, λάδι και κουτιά γάλα,ή ό,τι άλλο νομίζετε και μπορείτε.
Η διανομή γίνεται,είτε από μέλη της ΟΜ.Α.Σ.,είτε από τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι",τους οποίους και ευχαριστούμε.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν είναι :  6984397392  Ελευθερία

ΟΜΑΔΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ:Δεν είναι λίγοι οι συνάνθρωποι μας,που δεν μπορούν πλέον να υποστηρίξουν τις οικογένειες τους σε περίπτωση ασθένειας.Σε συνεργασία με γιατρό της περιοχής,μαζεύουμε φάρμακα. (κυρίως αντιπυρετικά, αντιβιοτικά και κρέμες), . Προσοχή στις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων!
Το τηλέφωνο επικοινωνίας για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν είναι : 6942087816 Νίκη 

ΟΜΑΔΑ ΡΟΥΧΩΝ:Στηρίζουμε την προσπάθεια που επιτελείται στο  ΚΗΦΦΗ   (δίπλα από το ταχυδρομείο της Παλαιόχωρας).Μαζεύουμε ρουχισμό,όπου και δίνεται ή ανταλλάσεται.


ΟΜΑΔΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ:Λέμε όχι στο χαράτσι!Δεν πληρώνουμε τους αντισυνταγματικούς τους φόρους.Σε περίπτωση προσπάθειας διακοπής της ηλεκτροδότησης,λόγω της μη καταβολής του "εκτακτου τελους" στην Δ.Ε.Η ,είμαστε εδώ...

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6995935343


 Στόχος μας,είναι η  δράση  να είναι μόνιμη και σταθερή, αποδεικνύοντας ότι, στην εποχή του μνημονίου και της κρίσης, κανείς δεν είναι μόνος του.  Αναγνωρίζουμε ότι η φιλανθρωπία από μόνη της δεν είναι αρκετή εφόσον δεν εστιάζει στην εξάλειψη των αιτιών που οδηγούν στην ανισότητα και στον κοινωνικό αποκλεισμό. Σε μια εποχή που η αδιαφορία εξουσιάζει, ας γίνουμε εμείς το αντίπαλο δέος απελευθερώνοντας την αλληλεγγύη ως βασικό συστατικό της κοινωνικής συνοχής.