Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Αντιδράσεις μαραθωνοδρόμων έξω από την ΕΡΤ



Τι και αν είχαν διανύσει περίπου 32 χιλιόμετρα από τα 42.195 μέτρα της κλασικής διαδρομής του μαραθωνίου. Πολλοί από τους δρομείς φώναξαν συνθήματα συμπαράστασης στους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ, όταν περνούσαν μπροστά από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Δεν έλειψαν τα συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης, ενώ ορισμένοι δεν παρέλειψαν να φωνάξουν συνθήματα κατά των αστυνομικών, που βρίσκονταν μπροστά από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ. Οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ χειροκρότησαν όλους τους δρομείς.

Το βίντεο με τους μαραθωνοδρόμους κάνει το γύρο του Διαδικτύου. Η Δημόσια Τηλεόραση, πάντως, που κάλυψε απευθείας τον διεθνή μαραθώνιο της Αθήνας, που έγινε την προηγούμενη Κυριακή, δεν μας έδειξε πολλά πλάνα από τους δρομείς που περνούσαν από την Αγία Παρασκευή.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι το κομμάτι της διαδρομής του μαραθωνίου από την Παλλήνη έως την πλατεία της Αγίας Παρασκευής είναι το δυσκολότερο της διαδρομής, λόγω των εναλλαγών ανηφόρων και κατηφόρων. Γι’ αυτό και οι αντιδράσεις των μαραθωνοδρόμων, όταν περνούσαν έξω από την ΕΡΤ, έχουν ιδιαίτερη σημασία…
Δείτε το βίντεο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου