Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Η... άλλη Ελλάδα: το νεοφιλελεύθερο μπουμπούκι που σιχαίνεται τους ανθρώπους που μπαίνουν στα... λεωφορεία!


1377561
Είστε κανονικός άνθρωπος; Αν μπαίνετε στα λεωφορεία και τα τρένα, όχι! Σύμφωνα με μία... Κατερίνα. Που έσπευσε να γράψει και δημόσια τις απόψεις της για όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Καμαρώστε εδώ την ανάρτησης κάποιας... Κατερίνας στο Facebook. Kάποιας Κατερίνας που από ότι λένε οι πληροφορίες είναι γνωστή... ψηλομύτα των Βορείων Προαστίων. Και η οποία έχει κατεβάσει το προφίλ της μην αντέχοντας τη γενική κατακραυγή:
Δεν είναι για να σχολιάσεις και πολλά, εδώ που τα λέμε. Είναι απόψεις που φανερώνουν έναν άνθρωπο κατώτατο πολιτισμικά, κοινωνικά και πνευματικά.
Όταν με το καλό καταφέρουμε ως λαός να αποτινάξουμε το μνημονιακό εφιάλτη, ας θυμηθούμε να κάνουμε την αρχή στην προσπάθεια αναστήλωσης της διαλυμένης Ελλάδας από την παιδεία. Ώστε να μην συνεχίσουμε να παράγουμε ως κοινωνία τέτοια άρρωστα μυαλά...

Και μην... ψαρώνετε: το θέμα δεν είναι η μία Κατερίνα. 
Αλλά οι ΠΟΛΛΕΣ Κατερίνες που ζουν ανάμεσα μας.
 Παιδάκια παράγωγα της φούσκας του χρηματιστηρίου και του εύκολου πλουτισμού. Με μπαμπά που έιχε και έχει τον τρόπο του. Που μοίρασε φίρμες στα βλαστάρια του, ξέχασε όμως να τους μοιράσει αρχές και παιδεία.

Όλοι εμείς οι υπόλοιποι, βρε Κατερινάκι, λυπόμαστε πολύ. Και εσένα και το νεοφιλελεύθερο παραλήρημα σου.

Πηγή:http://www.toxwni.gr/ellada/item/6661-i-alli-ellada-to-neofileleithero-mpoumpouki-pou-sixainetai-tous-anthropous-pou-mpainoun-sta-leoforeia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου