Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Εθνικός Ραδιοτηλεοπτικός σκασμός


\
- Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), αυτή η υπέρτατη καιΑ(χα)νεξάρτητη Αρχή (μην πω τίποτε άλλο) επιβάλλει στα  ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ να μη δείχνουν τις σκηνές φτώχιας και εξαθλίωσης στη χώρα μας.
- Δεν τους ενοχλεί που υπάρχουν άστεγοι, αρκεί να μην «φαίνονται» στα κανάλια και στις τηλεοράσεις.
- Δεν τους καίγεται καρφάκι που υπάρχουν πεινασμένοι, αρκεί να μην ενοχλούν τα αυτιά τους και τα μάτια τους.
- Ας ψοφήσουν, αρκεί να μην το μάθει κανείς. Το ΕΣΡ, επιβάλλει απροκάλυπτα ραδιοτηλεοπτική
μούγκα και ραδιοτηλεοπτικό σκασμό. Είναι σοβαροί; Ρητορικό το ερώτημα!
- Καμία αντίστοιχη ευαισθησία ενάντια στην «νόμιμη» τρομοκρατία των τελευταίων τριών χρόνων. Καμία αντίδραση για τον μαζικό εκφοβισμό εκ μέρους των τελευταίων κυβερνήσεων. Ναι! 

Τρομοκρατία και εκφοβισμός!
- «Αν δεν πάρουμε τη δόση, θα πεινάσουμε». «Αν δεν ψηφιστεί το μνημόνιο δεν θα έχουμε φάρμακα». «Αν γυρίσουμε στη δραχμή δεν θα έχουμε πετρέλαιο». Και τελικά;
- Πήραμε τη δόση και την άλλη δόση και την άλλη δόση και τελικά… πεινάσαμε. Ψηφίστηκε το μνημόνιο 1 και το μνημόνιο 2 και τελικά… δεν έχουμε ούτε για ασπιρίνη. Μείναμε στο ευρώ και … κρυώνουμε.
- «Αν δεν μειωθούν οι μισθοί θα πρέπει να γίνουν οι απολύσεις». Οι μισθοί εξαφανίστηκαν και τελικά…οι απολύσεις πολλαπλασιάστηκαν.
- Πώς και δεν μας είπαν ότι η απαγόρευση έχει να κάνει με την προστασία της αξιοπρέπειας των εξαθλιωμένων; Είναι ικανοί και γι΄αυτό. Αλλά γιατί τα μπερδεύω; Το ΕΣΡ είναι Α(χα)νεξάρτητη Αρχή!!!
- Εδώ έφτασαν στο σημείο τα έσοδα του Γενάρη του 2013, να εμφανίζονται λιγότερα από όσα περίμεναν και η Αγία Τετράς (Σαμαράς-Βενιζέλος-Κουβέλης-Στουρνάρας) να αναρωτιέται γιατί!
- Εγγυάται, λέει προσωπικά ο Γιαννάκης ο Στουρνάρας, ότι δεν θα χρειαστεί να παρθούν άλλα μέτρα λιτότητας. Γιαννάκη-Πινοκιάκη! Εννοεί ότι τα μέτρα λιτότητας δεν θα είναι άλλα και είναι τα ίδια με τα προηγούμενα;
- Μάλλον η κυβέρνηση δεν επιθυμεί τη μετωπική σύγκρουση με τους αγρότες και προσπαθεί με μαλαγανιές να την αποφύγει. Αλλά είναι τόσο εγκλωβισμένη στα αδιέξοδά της που τελικά θα την προκαλέσει.
- Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει υπογράψει το τέλος του βίου της, Όσο και να κλάψει ο Πέτρος που δεν θα μπορεί να πάει στη μάνα του, όσο και να σκούξει ο Πρετεντέρης πως το κλείσιμο των δρόμων είναι παράνομο!
- Όταν έχουμε δει όλες τις παρανομίες του κόσμου οι «παράνομοι αγώνες», είναι νόμιμο και επιβεβλημένο καθήκον.
- Το κλείσιμο των σπιτιών δεν είναι παράνομο; Το κόψιμο του ρεύματος δεν είναι παράνομο; Οι απολύσεις δεν είναι παράνομες; Το κόψιμο των φαρμάκων δεν είναι παράνομο;
- Έχω μια απορία; Πώς γίνεται, οι κινητοποιήσεις όλων των εργαζόμενωννα «βγαίνουν» παράνομες και καταχρηστικές, εκτός από τις κινητοποιήσεις των δικαστικών;
- Γιατί οι δικαστικοί δεν λένε το μυστικό και στους άλλους κλάδους εργαζομένων ποιό είναι το μυστικό ώστε να μην έρχονται και οι ίδιοι στη δυσάρεστη θέση να βγάζουν παράνομες τις απεργίες των άλλων;
- Ξέρετε πόσο πονάνε και υποφέρουν όταν αποφασίζουν πως ,μια απεργία είναι ενάντια στο δημόσιο συμφέρον; Κορόμηλο πάει το δάκρυ.
- Βέβαια! Όλα τα βαφτίζουν «δημόσιο συμφέρον». Οι αγρότες, οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ και ένας ολόκληρος λαός που υποφέρει, δεν ανήκουν στο δημόσιο συμφέρον.
- Κάτι τρέχει με τον Μπάρακ, τον Αλέξη και τον Βλαντιμίρ. Τον έβαλαν ανάμεσά τους και ο Μπάρακ, του λέει συνεχώς εκείνο το δίστιχο: «Αλέξη! Πες αλεύρι! Ο Κωστάκης σε γυρεύει!»
- Τι τα ήθελε κι αυτός, τα ταξίδια στις ΗΠΑ; Άσχημα πέρασε τώρα που πήγε στα μπλόκα των αγροτών στον Ορχομενό; Με τα λουκάνικά του, με τα τσιπουράκια του. Τί τα θέλει τα πετρέλαια και τα φυσικά αέρια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου