Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΟΜ.Α.Σ:Ψήφισμα συμπαράστασης στον αγώνα των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς


Η κυβέρνηση των μνημονιακών πολιτικών διάλυσης, επιτίθεται στους συλλογικούς αγώνες με το πιο αντιδημοκρατικό της πρόσωπο. Με την αστυνομική καταστολή και την εφαρμογή της επιστράτευσης εκβιάζει πλήθος εργαζομένων, και τους αφαιρεί το δικαίωμα στη διαμαρτυρία για τις τραγικές περικοπές των μισθών τους. Η προπαγάνδα των ΜΜΕ παρουσιάζει τους απεργούς ως προνομιούχους και διεφθαρμένους, και ολοκληρώνεται με την επιμονή στην ταλαιπωρία των πολιτών. Είναι πια καιρός ν' αντιληφθούμε ότι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία του λαού δεν προέρχεται από τους απεργούς, αλλά από τα καθημερινά μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσής του.
Η Ομάδα Αντίστασης Σελίνου καταδικάζει αυτή τη στάση της Τρόικας του κοινοβουλίου, που θυμίζει
άλλες εποχές κι άλλα πολιτεύματα. Καταδικάζει τη βίαιη καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων και του δίκαιου αγώνα των εργαζομένων στα ΜΜΜ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο αγώνας είναι κοινός.

Οι ίδιες πολιτικές εξανεμίζουν τους μισθούς των εργαζομένων και πολλαπλασιάζουν την ανεργία, οι ίδιες πολιτικές καταπατούν το φυσικό πλούτο της χώρας προς όφελος των πολυεθνικών μεγαλοκαρχαριών, οι ίδιες πολιτικές προκαλούν τις χιλιάδες των αυτοκτονιών στη χώρα μας.

Ο αγώνας είναι ένας λοιπόν. 
Είναι ο αγώνας για την Ελευθερία. Η αλληλεγγύη ας είναι το όπλο μας στον πόλεμο ενάντια στο ξεπούλημα, την εξαθλίωση και την υποδούλωση.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΟΜάδα Αντίστασης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου