Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Τα μέτρα πάνε για ψήφιση στην Βουλή. Τα ψέματα τελειώσανε. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!


Η «σεμνή» παράσταση της «επαναδιαπραγμάτευσης» έλαβε τέλος. Πηγαίνοντας τα μέτρα στην Βουλή άρχισαν οι εκβιασμοί: «μέτρα ή χάος!» «δόση ή χρεοκοπία», «ευρώ ή πείνα».
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ η αλητεία των εκβιασμών στον λαό!
Δυόμιση χρόνια τώρα μας λέvε ότι «αν δεν παρθούν τα μέτρα» θα οδηγηθούμε στο χάος!  Και έχουμε ήδη οδηγηθεί στην κοινωνική καταστροφή και το χάος για να σωθούν οι τραπεζίτες. Στην «στάση πληρωμών» στο εσωτερικό για να πληρώνονται οι τοκογλύφοι. Στον εργασιακό μεσαίωνα για να φουσκώσουν οι τσέπες των βιομήχανων. Στην εξευτελιστική επιτροπεία, τον ευρωέλεγχο και ολοκληρωτισμό για να σωθεί το ευρώ. Μας λένε «αν φύγουμε από το ευρώ δεν θάχουμε καύσιμα
και φάρμακα». Και ήδη δεν έχουμε φάρμακα και πετρέλαιο να ζεσταθούν τα σπίτια και τα σχολειά μας!
Η δόση των 31.5 δις θα πάει όλη στους ιδιώτες τραπεζίτες και τους τοκογλύφους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!
 Για αυτό λέμε όχι στο νέο δάνειο και το άθλιο μνημόνιο 3 που το συνοδεύει.
Η ώρα της κρίσης έφτασε:
Είτε θα τους αφήσουμε να οδηγήσουν τους εργαζόμενους στην σκλαβιά, τους άνεργους στην εξαθλίωση, τους γερόντους χωρίς φάρμακα και πετρέλαιο, και τα παιδιά μας στην απελπισία της ανεργίας και την ξενιτιά.
Είτε θα δώσουμε μια μεγάλη μάχη να μην περάσει το βάρβαρο τρίτο μνημόνιο, να ρίξουμε την άθλια μνημονιακή κυβέρνηση, να ανοίξουμε δρόμους για μια πολιτική σε όφελος των εργαζόμενων και όλου του λαού.
Είμαστε σε πόλεμο!
Which side are you on??/?


Φ.Α





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου