Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Γιορτές Οικονομικής Αρετής των Ελλήνων!


Οι τρεις Εθνικοί Επαναδιαπραγματευτές, λίγο πριν αναπαραστήσουν την «Πάλη με τους Όρους του Μνημονίου» στα Μαρμαρένια Αλώνια. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Mε μια μεγαλειώδη φιέστα στο Καλλιμάρμαρο, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης επιχειρούν να ανεβάσουν το ηθικό των ψηφοφόρων τους και να δείξουν ότι είναι οι πιο γενναίοι και ατρόμητοι επαναδιαπραγματευτές του μνημονίου!

Σε προσπάθεια να διασκεδάσουν τις ανησυχίες που δημιούργησε η δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ ότι «οι όροι του μνημονίου δεν αλλάζουν» έχουν επιδοθεί οι τρεις αρχηγοί που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση Εθνικού «Αβαβά».

 Ως γνωστόν, η δήλωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου, που ευτυχώς πέρασε στα ψιλά, ανατρέπει τις υποσχέσεις ολόκληρης της προεκλογικής περιόδου και δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο, καθώς αφήνει την πραγματικότητα να αναμιχθεί προκλητικά με τα εσωτερικά μας ζητήματα και το εθνικό μας αυτοπαραμύθιασμα.

Πάντως, το πλήθος κόσμου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και γέμισε ασφυκτικά τις κερκίδες του Παναθηναϊκού Σταδίου, έδειξε ότι το Εθνικό Επαναδιαπραγματευτικό Φρόνημα, παραμένει υψηλό και είναι έτοιμο να πει ένα βροντερό «Όχι», σε όποιον προσπαθήσει να αμφισβητήσει την ικανότητά των Χαλκέντερων Ακριτών της Πολιτικής, να παράγουν υποσχέσεις εσωτερικής αποκλειστικά κατανάλωσης.

Οι πολιτικοί αρχηγοί δεν έκρυψαν πάντως τη συγκίνησή τους για την θερμή υποδοχή του πλήθους, διασκεδάζοντας τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν έντονες αντιπαραθέσεις με τα κόμματά τους για το ποιος θα συμμετέχει στη γιορτή.

 Και με δηλώσεις τους εξήραν τον υπερήφανο λαό που αυτή την κρίσιμη στιγμή, όχι μόνο είναι πρόθυμος να πιστέψει ότι τώρα θα κάνουν κάτι άλλο από αυτό που έκαναν λίγους μήνες πριν (δηλαδή να βάζουν φόρους και να κόβουν συντάξεις), αλλά τους εμψυχώνει κιόλας με κραυγές όπως «Ή Ανάπτυξη ή Επί Τας» και «Ιτε Επαναδιαπραγματευτές Ελλήνων». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέλαση έγινε κάτω από τους ήχους δημοτικών τραγουδιών 

διασκευασμένων από τον Dj Tiesto όπως το «Επαναδιαπραγματευτής Πάει στην Ποταμιά» και το «Σύρε να Πεις στην Άνγκελα», που παρουσίασε ειδικά για την περίσταση, ενθουσιάζοντας το κοινό ενώ έγιναν αναπαραστάσεις ιστορικών στιγμών επαναδιαπραγμάτευσης του Ελληνισμού, όπως τα κλάματα του Γιαννάκη στα Eurobasket ή τα πεσίματα του Καραγκούνη, στο Euro.
 
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)



Φ.Α

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νότης Μαριάς προέβη στη παρακάτω δήλωση:


    Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπίστωσα ότι το Πρωτοδικείο Ηρακλείου με την με αριθμό 167/18-6-2012 Πράξη του, παρά το νόμο και κατά παράβαση της κείμενης εκλογικής νομοθεσίας, προχώρησε, αφενός μεν σε κατάρτιση πίνακα πρώτης κατανομής των βουλευτικών εδρών στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου, αρμοδιότητα την οποία έχει μόνο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και αφετέρου σε εφαρμογή όχι του ισχύοντος εκλογικού μέτρου, όπως αυτό καθορίζεται από την ισχύουσα εκλογική νομοθεσία, αλλά με βάση διατάξεις του καταργηθέντος εκλογικού νόμου του 1985ήτοι του ν+1.

    Με βάση την παραπάνω πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ, προσκυρώθηκαν από τη πρώτη κατανομή τρείς (3) έδρες, τη στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών, με ανακοίνωση του προσκύρωσε στο ΣΥΡΙΖΑ-Ε.Κ.Μ δύο (2) έδρες στην Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείου.

    Είναι προφανές ότι στο βαθμό που ισχύσει ο τρόπος καθορισμού του εκλογικού μέτρου που εφαρμόζει εσφαλμένα η ως άνω Πράξη του Πρωτοδικείου Ηρακλείου, τότε κινδυνεύουν να ανατραπούν τα πανελλαδικά αποτελέσματα που εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών.

    Έτσι, η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει πολλαπλάσιες έδρες και τα κόμματα της υπό εκκόλαψη συγκυβέρνησης, τουλάχιστον 180 έδρες.

    Για το λόγο αυτό θα προβώ άμεσα στην άσκηση όλων των νόμιμων μέσων κατά της παραπάνω Πράξης του Πρωτοδικείου Ηρακλείου.

    Νότης Μαριάς

    Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Ηρακλείου
    Ανεξάρτητοι Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή